Assemblea AenT abril 2012

Com estava previst dissabte 28 d’abril ens varem trobar 22 veïns i veïnes al Casal d’Argelaguer per fer la reunió mensual del  grup AeT.

Varem començar revisant i aprovant, després d’un intens debat, el document marc que ens defineix i estableix els nostres objectius i forma de funcionament.

A continuació varem veure quins grups de treball s’havien format i qui en forma part de cada un d’ells. Així varem aprovar els grups d’alimentació, energia, transport, conscienciació, celebracions, festes i excursions i comunicació i participació.

Per tal de facilitar la relació i comunicació entre els diferents membres del grup s’enviarà una llista amb els noms i email de tots els membre d’AeT.

Seguidament el grup d’alimentació ens va exposar l’activitat realitzada durant aquest mes d’abril. Han visitat dues cooperatives de consum d’Olot i la finca de Planeses. També han programat una xerrada amb la Jana de Planeses pel proper dia 4 de maig a les 19 h al Casal.

Finalment la Gemma i l’Oriol d’Espuella ens exposaren el seu projecte per iniciar un hort ecològic per l’autoconsum guiant-se pels coneixements i l’experiència de generacions anteriors. Al llarg d’aquest any, no només han pogut disposar regularment de verdures per ells sinó que, a més, han pogut anar oferint l’excedent a gent propera, una experiència que els ha estat molt enriquidora. Donat l’interès per tot el grup concretarem fer-lis una visita el proper divendres 4 de maig a les 17h.

Acabem la reunió repassant l’agenda d’activitats d’aquest mes que és molt intensa.

1 de maig, 8 h sortida a la Coma de l´Orri

4 de maig, 17 h visita a Espuella

4 de maig, 19 h xerrada  “Consum agroecològic” amb l’experiència productiva de MAS PLANESES i un membre del grup de consum de LA RAUTA (La Pinya). Casal d’Argelaguer

19 de maig, 10 h Assemblea AeT maig

26 de maig, 17 h Xerrada Antonio Turiel “El Peak oil o perquè aquesta crisi no acabarà mai”. Casal d’Argelaguer

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s