Excursió a la Coma de l’Orri

Dimarts 1 de maig, en Carles B., la Margriet C. i  jo mateix (Miquel T.) sortíem d’Argelaguer poc després de les 8h del matí direcció Setcases per tal de fer la pujada de la Coma de l’Orri.

El camí comença a uns 1.500 m i s’enfila fins els 2.500 m. Després de creuar el Ter i la riera d’Orri el camí segueix un llarg sender que ens porta fins el coll. Durant el camí varem tenir repetides ocasions per gaudir de la vista de nombrosos isards i, en un plà a prop ja dels coll, varem veure córrer unes marmotes que quan ens van veure es varen amagar al seu cau.

La neu era abundant i el tram final va estar especialment dur. Arribarem al coll després de 4 hores de caminar però la vista des del coll de la Coma de l’Orri és espectacular i mereix tot l’esforç realitzat. Podem veure des del Grà de Fajol fins el Pic de l’Infern passant per Bastiments i el Pic del Fresser.

La tornada la varem fer pel Coll de la Marrana, des d’on varem descendir fins el Refugi de Vall Ter on varem arribar prop de les 3 h de la tarda. Una excursió memorable i que no oblidarem. La propera sortida el 2 de juny, ja us informarem.

Us deixo amb el reportatge fotogràfic d’en Carles B.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s