Visita a la Fira BioCultura (Barcelona, maig 2012)

Aprofitant que he estat aquesta setmana a Barcelona, em vaig arribar a la Fira BioCultura  que organitza l’ Asociación Vida Sana al Palau Sant Jordi.

La veritat és que em va sorprendre la gran quantitat d’expositors i de gent que hi havia i les dues hores que hi vaig estar se´n varen fer curtes.

De les coses que vaig veure us voldria destacar algunes especialment.

Hi havia diversos  productors de llavors local i us en destaco dos Madre Tierra, semillas biológicas i Les Refardes ambdues amb un extens catàleg de llavors de varietats locals i de producció ecològica.

Una altra empresa que em cridà l’atenció fou Graf que es dediquen a la fabricació i comercialització de dipòsits per recuperar l’aigua de pluja. Tenen diversos models per exterior i enterrats.

Molt a prop de Graf, Casaeficient, una empresa de Rialp oferia cases bioclimàtiques prefabricades a mida.

A continuació em vaig trobar amb Elaboradors.com, una jove empresa que ofereix tot el que necessites per elaborar la teva pròpia cervesa a casa. Molt recomanable.

Una altra iniciativa que vull destacar és la de la Fundación + árboles anomenada El camino de las ardillas que pretén crear un corredor ambiental que des de Tarifa arribi al massís Central francés !!!.

Dues associacions per conèixer,  L’Era una associació que impulsa l’agricultura ecològica i l’agroecologia i Somloquesembrem, una associació que cerca la col·laboració pagesia-ciutadania per una agricultura de proximitat no industrial i una alimentació sana.

I  per acabar referir-vos Azimut360, una cooperativa dedicada a l’assessorament i consultoria energètica amb la que ens pot ser de gran interés contactar si volem instal·lar sistemes d’electrificació autònoms o connectats a la xarxa.

Com us podeu imaginar també hi havia molts expositors de totes les terapies naturals imaginables, de productes naturals  i moltes altres també interessants.  Espero que aquesta breu selecció us hagi sigut interessant.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s