Assemblea AenT maig 2012

Aquest dissabte 19 de maig ens hem trobat 18 veïns i veïnes al Casal d’Argelaguer per fer la reunió mensual del  grup AeT.

Ha començat Ana B. exposant les novetats del grup de consum, la més important la convocatòria pel proper dissabte 26 de maig a les 1o h matí per concretar qui vol formar el grup constituent i establir l’organització del grup. Destaca també la importància de trobar un espai on poder fer la recepció i repartiment de les mercaderies.

A continuació Miquel T. explica la iniciativa Compartir camí que té com objectiu organitzar un sistema per compartir cotxe a Argelaguer. Es discuteix llargament sobre com col·laboraran els que utilitzin el servei en les despeses del viatge i s’acorda fer una enquesta entre tots els membres d’AeT per decidir la millor fórmula.

A continuació la Carme F. explica la seva iniciativa per  recollir  receptes econòmiques, senzilles i amb productes locals. Ens sembla una bona idea i s’acorda que s’aniran publicant al bloc d’AeT. Tothom resta convidat a participar.

Seguidament Miquel T. explica la conveniència de emplenar una fitxa per cada iniciativa que iniciem per tal de donar coherència i continuïtat a l’activitat dels diferents grups. Podeu veure en detall el que es proposa en aquest post.

Finalment s’obre un torn de paraules per que tothom pugui fer aportacions i suggeriment. En Marc G. proposa crear un Agrupament escolta a la zona del ZER; la Carme F. veu la conveniència de crear un grup dedicat als temes de salut; i l’Olivier planteja l’interès de crear un recull d’habilitats i serveis que poden oferir els diferents membres d’AeT que seria la base per desenvolupar i potenciar l’economia local a través de l’intercanvi de serveis o mitjançant l’ús d’una moneda local.

Acabem la reunió repassant l’agenda d’activitats d’aquest mes que és molt intensa.

Propera Assemblea AeT el 16 de juny a les 10h al Casla d’Argelaguer

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s