Excursió a Núria

Aquest dissabte 2 de juny, en Javi M., la Margriet C., en Julian M, en Joan R., l’Eduard G. i  jo mateix (Miquel T.) sortíem d’Argelaguer poc després de les 8h del matí direcció Queralbs per tal de fer el camí vell que seguint les gorgues del riu de Núria ens porta fins la Vall del mateix nom .

Una excursió llarga però apte per a tothom com varem comprovar durant el camí, molt transitat en ambdues direccions amb persones de totes les edats.

Començarem l’itinerari a la plaça de la font del raig de Queralbs (1.246 m). Seguim un exel·lent camí que ascendeix fins travessar el torrent de la Ruïra i anem a trobar la via del cremallera. Seguim el camí fins el pont del Cremal i des d’aqui comencem la llarga ascensió que ens portarà fins a Núria.

La tornada la varem fer, uns amb el cremallera i altres -els més valents- pel camí que porta a Coma de Vaca, des d’on varem descendir fins el Salt del Grill i la central de Daió on varem arribar prop de les 6 h de la tarda. Una excursió molt recomanable. La propera sortida el 7 de juliol, ja us informarem.

Us deixo amb el reportatge fotogràfic d’en Joan R.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Un pensament sobre “Excursió a Núria

  1. Quina enveja, nois! Ja s’em feia la boca aigua al conèixer el trajecte(no h’estat mai a Nùria i m’agradaria), però després de les fotos…Amb el que m’agrada caminar, sobretot veient aquests paisatges!! Bueno, ara no és el meu moment per sortides, amb Karim petit i el Marcos a la botiga… Ja ho trobarem!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s