Trobada AeT juny 2012

Aquest dissabte 16 de juny ens hem trobat 16 veïns i veïnes al Casal d’Argelaguer per fer la reunió mensual del  grup AeT.

Ha començat Miquel T. repassant tota l’activitat realitzada des de la darrera trobada: s’han publicat tres nous post al bloc, es va fer la xerrada d’Antonio Turiel i es va fer una excursió a Núria. Repassem també les novetats sobre activitats i cursos que ens han arribat i que es poden veure enllaçades al twitter d’AeT @argelaguertrans

A continuació Ana B. explica les novetats del grup de consum, la més important és que el grup ja té una proposta de local on poder fer la recepció i repartiment de les mercaderies. Es visitarà aquest local durant la propera setmana  i el proper divendres 22 de juny a les 20 h es farà una nova trobada del grup al Casal .

Seguidament s’explica que ja està en funcionament la iniciativa compartim camí i que ja s’han rebut les primeres ofertes per compartir cotxe.

Respecte a la nova iniciativa per recollir receptes tradicionals en breu podreu veure en aquest bloc una pàgina dedicada.

Tenim tres tallers en marxa. El taller de sabó que ja està confirmat pel matí del proper 14 de juliol; el taller de pa que cal concretar les persones interessades i la data i el taller de elaboració de cervesa sense data però que en breu es podrà realitzar. Es reenviarà un email amb tota la informació d’aquests tallers actualitzada.

Finalment Miquel T. explica el funcionament de la plataforma sharetribe argelaguer per compartir recursos locals i que es molt ben acollida per tothom pel que en breu activarem la pàgina corresponent i informarem amb detall del seu funcionament.

El torn obert d’intervencions ha estat molt animat i s’han comentat moltes coses. Destaquem l’interès per organitzar noves xerrades  (possibles temes: funcionament i organització de les iniciatives catalanes de consum, el creixement exponencial, la banca ètica i el treball col·laboratiu) i també l’interès per fer un taller sobre economia domèstica.

Miquel T. recorda que tots podem compartir idees, propostes o suggeriments publicant un post al bloc AeT. Només cal enviar un petit escrit a argelaguerentransicio@gmail.com indicant publicar en el bloc.

Propera Assemblea AeT el 21 de juliol a les 10h al Casla d’Argelaguer

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s