Assemblea AeT novembre 2012.

Aquest dissabte ens trobarem una vegada més per parlar de les darreres activitats d’AeT i de les noves iniciatives.

Després de repassar les activitats realitzades des de la darrera assemblea, vam repassar els projectes en marxa (cooperativa de consum, pàgina del facebook, nova edició del taller d’economia, cine conscient, plataforma d’intercanvi sharetribe, cotxe compartit, …). No prenem cap nou acord en aquests temes i vam posposar-ho a la propera assemblea en que ja hi hauria més treball avançat i necessitat de prendre nous acord.

Vam provar la plataforma per retransmetre per internet en directe (streaming) i va funcionar correctament caldrà tenir-ho present per quan convingui utilitzar-la. També es va fer esment de que ja tenim actiu el domini www.argelaguerentransicio.com i que hem eliminat la molesta publicitat del bloc.

També es debat sobre la iniciativa Cooperativa Integral Catalana  i es veu molt convenient tenir més informació sobre el que fan i com funcionen. Selene coneix algú que podria informar-nos i mirarà de lligar un trobada.

El tema estrella de la trobada va ser el banc de temps. El cas és que tenim dues iniciatives per crear BdT.  Per una banda un grup de gent d’Olot ha creat el BdT de la Garrotxa i, per altra banda, des de l’Ajuntament d’Argelaguer s´ha creat també un BdT Argelaguer.

Totes dues iniciatives utilitzen el mateix programa i el mateix funcionament i ambdues ens han invitat a participar-hi ja sigui com a representants a Argelaguer en el cas de BdTGarrotxa o com a gestors del servei en el cas del BdTArgelaguer, Evidentment les dues iniciatives son compatibles i no cal “escollir” una i caldrà doncs valorar avantatges i inconvenients de cada una de les diferents opcions cosa que deixem per analitzar fins la propera assemblea en la que podríem prendre alguna decisió al respecte.

Si esteu interessats en conèixer més sobre aquestes iniciatives o inscriure-us com a usuaris podeu contactat amb Miquel Tort (mtortsantos@gmail.com – 618736025 – c/ Acàsies, 7 Argelaguer)

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Abans de tancar l’Olivier obre un interessant debat sobre la urgència de prendre consciència (en general i com a AeT en particular) respecte a la necessitat de ser més proactius davant el deteriorment econòmic i social que estem patint i que, tot indica, que s’anirà agreujant.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s