Travessa Camprodon – Rocabruna

Coll de la CreuetaEn la primera sortida d’enguany hem fet la travessa Camprodon – Rocabruna. Vam sortir, en Joan R., l’Ester J. i en Miquel T,  d’Argelaguer a les 8h del matí i de Camprodon una hora més tard i amb un temperatura de 5º negatius.

Deixem a l’esquerra el Mas LLandrius i seguim el camí, senyalat amb les marques groges i blanques dels PR, que ens porta a les fonts del Botàs, de Sant Patllari i del Boix. Enfilem a continuació fins el coll de la Creueta després de visitar el monument dedicat a Cèsar August Torras i des d’aquí el sender ens ofereix unes boniques vistes dels vall de Bolòs i Salarsa.

El camí, força planer i ben senyalitzat,  ens porta fins a la Quera i al coll de font Ramut des d’on podem veure per primera vegada el castell de Rocabruna. Seguim fins l’antic molí d’en Sorolla des d’on en suau ascens arribarem a Rocabruna on esmorzarem i després de reposar una mica fem el camí de tornada seguint el mateix itinerari.

Un recorregut total d’uns 20 km que vam fer en unes 6 hores de marxa efectiva.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s