Assemblea AeT gener 2013

Com ja van sent habitual amb una mica de retard vam iniciar l’assemblea AeT corresponent al mes de gener aquest passat dissabte dia 19, amb una assistència important de participants. Vam repassar, en primer lloc,  les activitats realitzades des de la darrera assemblea. S’han publicat cinc post nous La bona vida,  Travessa Camprodon – RocabrunaIniciatives en transició a Espanya2013, un any dat i beneït i Brigades ciutadanes de millora de l’espai públic?, hem participat en diferents reunions del Banc de Temps de la Garrotxa i hem organitzar la presentació del Banc de Temps d’Argelaguer que farem aquesta mateixa tarda.

Repassem a continuació la resta de temes de l’ordre del dia:

Cotxe compartit
L’Ester J. ens va ensenyar el logo que havia preparat per col·locar com a distintiu del servei i el cartell mensual on les persones interessades podran indicar que ofereixen o demanen un cotxe per compartir. Es fan diversos comentaris de millora que l’Ester recollirà. L’Eulàlia M. es compromet a digitalitzar el logo.

Intercanvi d’objectes
Està pendent la redacció d’un reglament de funcionament d’aquest servei que queda aplaçat per una propera trobada.

Taller d’economia domèstica (2a edició)
S’acorda programar-lo conjuntament amb l’ajuntament d’Argelaguer i es faria el 16 de març de 18h a 20h. S’informarà a l’Ajuntament de la data acordada i ens coordinarem per fer el cartell informatiu i la difusió. El taller serà gratuït i obert a tothom.

Cinema conscient
S’acorda programar una segona sessió pel dia 22 de febrer a les 22h. Es comenten algunes pel·lícules que podrien projectar-se (Danzad,danzad malditos, In time, La experiencia humana, El lenguaje de las mariposas, …) S’informarà A Selene per tal de que contacti amb Clica i organitzin aquesta segona sessió, si es possible, en la data proposada.

Comunitat Aet a Google +
S’ha obert una comunitat a Google +  com a lloc de trobada de tots els membres d’AeT. És una comunitat oberta on tothom pot fer aportacions. A la barra dreta del bloc AeT hi trobareu un enllaç. Per altra banda, hem tancat el perfil i la pàgina que havíem obert al Facebook.

Banc de temps (BdT)
Aquesta tarda a partir de les 20h es farà la presentació del BdT d’Argelaguer que promou l’Ajuntament d’Argelaguer i coordinarà Argelaguer en transició. En la presentació intervindran membres del banc de temps del Pont del Dimoni de Girona i de BATEGA d’Olot.

Taller de costura
S’acorda iniciar el taller de costura a partir del proper 30 de gener. Es farà quinzenalment els dimecres de 10h 30 a 12h30 i de 16h a 18h. El taller el coordinarà la Núria F. i es farà a casa seva.

Forn solar
Es confirma la trobada que ja havíem acordat pel proper dissabte 26 de gener a les 11h per construir un forn solar. Repassem els materials i eines que necessitarem i acordem finalitzar la trobada amb una arrossada que prepararà el Julian M. amb l’ajuda de la resta. Cal confirmar l’assistència a l’arrossada a la comunitat AeT de Google + o per email a jmartinc@efe.es

Altres:
L’ Oriol M. ha proposat fer una xerrada sobre el tema del fracking. L’assemblea ho valora positivament i s’acorda comunicar-li a l’Oriol que ho tiri endavant.

L’Olivier anuncia el seu desig de coordinar una comissió d’energia dins AeT. L’objectiu del grup seria construir diverses solucions tècniques per estalviar energia o aconseguir-la de forma alternativa. Cada iniciativa es desenvoluparia en el domicili d’un dels membres de la comissió.  Diferents propostes son: la  construcció d’una cuina solar, una rentadora a pedals o la transformació d’un motor per tal de que pugi funcionar amb oli reciclat. Qui vulgui participar només cal que es posi en contacte amb l’Olivier.

2 pensaments sobre “Assemblea AeT gener 2013

  1. Dissabte vam enllestir amb l’Ester Jaume coses del logo de Compartir cotxe. Ho portarem a la propera assemblea!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s