Travessa Beget – La Menera

La Menera

Amb avís de fort vent sortírem d’Argelaguer el passat dissabte en Joan R., l’Enric C. i jo mateix camí de Beget disposats a fer el camí, que passant pel coll de Malrem porta a la localitat de La Menera a França.

Un camí que el febrer del 39 molts catalans varen fer per no tornar, molts d’ells, mai més.

Sortim de Beget serrat amunt per un camí que conserva en molts trams l’antic empedrat i que ens porta fins l’oratori dedicat a Sant Antoni que es troba en el coll de Golofreu. L’antic oratori fou aterrat el 1936 i l’actual reconstruït el 2001 per uns veïns de Beget.

Atravessem la pista que porta a la bassa de Monars i seguim el camí que, primer planejant i després en suau ascensió, ens porta fins el coll de Malrem (1140 m.). Creuem la frontera en aquest punt i seguim el sender marcat com GR-83 fins al petit poble de La Menera on arribem després de 3 hores i escaig de marxa i 8,5 km recorreguts.  Després de reposar i menjar una mica reprenem el camí de tornada seguint el mateix traçat que hem fet a l’anada.

Reportatge fotogràfic de Joan R.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s