Assemblea AeT març 2013

aet1raniversari
L’assemblea d’aquest mes ha estat especial. Selene S. ens ha sorprès amb un pastís per celebrar el primer aniversari d’AeT.

Hem acordat posposar els temes que teníem previst debatre avui per la propera assemblea (20 abril) i completar la celebració veient el documental UN ANY SENSE PETROLI.

Un any sense petroli és una producció finlandesa de l’any 2008 en que el director d’aquest documental, John Webster, que va aconseguir convèncer a la seva família per a fer la prova, relata de forma divertida el que suposa sotmetre’s a una “dieta sense petroli” i mostra com pràcticament tot el que consumim prové del petroli, l’agent que provoca una major deterioració en el nostre planeta.

Un any sense petroli planteja el problema mediambiental com si d’una recepta de cuina es tractés i explica, a través de les vivències de Webster i la seva família, els passos que cal seguir i els productes que cal evitar per a no perjudicar el nostre entorn. Des d’agafar el cotxe a consumir qualsevol producte envasat en plàstic (ja sigui llet o pasta de dents), els actes més simples de la nostra vida quotidiana ens converteixen en còmplices del canvi climàtic.

A tots ens ha semblat de gran interés i us recomanem el visualitzeu.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s