Assemblea AeT maig 2013


En la trobada d’aquest mes hem tractat molts temes que a continuació us resumim.

1. Com sempre hem començat repassant les darreres activitats realitzades i les que tenim programades per les properes setmanes.

2. Hem informat i debatut sobre tres campanyes i moviments per tal de donar-les a conèixer al grup, promoure-les i fer-ne difusió. Aquestes son: Proces constituent, la ILP Renda Garantida Ciutadana i el manifest promogut per un grup de veïns d’Argelaguer des de la Plataforma Salvem Les Cabanes per tal d’evitar la destrucció de l’obra d’en Josep Pujiula (l’home de les cabanes).

3. S’informa de les dues properes sortides. El dia 1 de juny es farà la travessa Sant Feliu de Guíxols – Palamós3a etapa de la travessa de la costa brava que farem en gran part de nit per evitar la calor del juny.  Tram molt humanitzat però transitarem en tot moment ben enganxats a la costa gràcies a una succesió excepcional de camins de ronda. Enllaçarem petites cales i penya-segats on les pujades i baixades seran constants. 18 km de recorregut i unes 6 hores de marxa.

La segona proposta és la travessa Argelaguer – Vall de Llémena que farem els dies 6 i 7 de juliol. Com sabeu la Laia i en Joan han anat a viure al Mas La Fusada a la Vall de Llémana – Les Planes. En el dinar de comiat que els vam fer va sorgir la idea d’anar a peu (si, a peu) fins a la seva nova llar, des d’Argelaguer, i fer un dinar plegats.  Finalment s’ha pensat fer el recorregut en dos trams: el dissabte 6 de juliol a la tarda fins a Mieres, que es troba a mig camí i és on dormiríem, i l’endemà, diumenge 7 de juliol, fer la resta del camí fins al Mas La Fusada des de Mieres. En total són uns 36 km i 12 hores de marxa. Lògicament, qui vulgui fer aquesta travessa pot fer-la completa o només una part; de la mateixa manera pot quedar-se a dormir a Mieres o no, o anar directament diumenge al Mas La Fusada, on dinarem plegats.

4. La comissió d’energia d’AeT informa que volen programar una serie de 6 conferències sobre energía i autoconsum i en les properes setmanes es concretaran els ponents,els continguts i les dates previstes que més o menys ja ho tenen enllestit.

5. Es proposa la creació d’un grup de gent interessades en localitzar productors i camps on ens deixin espigolar i/o treballar a canvi de una part en diners i una part en el que s’hagi recollit. Interessats contactar amb Olivier.

Es comenten altres temes i acabem recordant que hem programat una xerrada sobre Creixement exponencial per avui 18 de maig a les 18h a l’Ajuntament d’Argelaguer.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s