Aprèn idiomes

englandLes raons per estudiar un nou idioma o perfeccionar-lo son moltes i és molt interessant i útil l’estudi de qualsevol llengua incloses les anomenades llengües mortes. A Argelaguer un grup de veïns ens hem animat a reunir-nos periòdicament per practicar l’anglès, l’idioma que ens agradi o no, és el més utilitzat a nivell internacional.

Les avantatges de parlar, llegir i escriure anglès son indiscutibles. Des de millorar les oportunitats de trobar una feina o d’iniciar uns estudis fins a gaudir més dels viatges, fer noves amistats o poder informar-nos en diaris, llibres o audiovisuals en aquesta llengua.

Evidentment el coneixement de l’anglès també ens permetrà accedir a pàgines web que tracten el tema del peak oil (Post Carbon Institut The Oil Drum per exemple) o la crisi econòmica  (The Economic Collapse per exemple) imprescindibles per tenir una informació amplia i diversa sobre aquests temes.

En aquest post us volem recomanar dues plataformes per aprendre anglès que hem provat i que ens semblen excel·lents:

Duolingo. Una plataforma online on pots aprendre anglès completament gratis i sense anuncis.

duolinguo

És gratis perquè aprens al mateix temps que ajudes a traduir documents de debò, la qual cosa crea valor. Així és com funciona: Quan algú necessita traduir una pàgina web, la càrrega en Duolingo. Després es presenta el document als estudiants de Duolingo, el quals el traduïxen mentre practiquen l’idioma que estan aprenent. Quan la traducció és completada, Duolingo la hi envia al propietari del contingut, el qual, segons el tipus de document que sigui, paga per la traducció.

La gent de Duolingo han aconseguit un entorn d’aprenentatge molt agradable per seguir les diferents lliçons i pots començar des de zero. Molt recomanable.

L’altra plataforma que us volem presentar es Voxy. Més de 2.000.000 d’alumnes avalen aquesta plataforma.

voxy

Un gran equip de professionals de tot el món, última tecnologia en plataformes educatives, possibilitat de tenir professors particulars, contingut actualitzat, currículum personalitzat i molt més és el que ofereix Voxy. Realment espectacular a un preu molt assequible (5,00 euros al mes si et subscrius un any).

S’adapta al nivell de cada usuari i tu fixes els objectius que vols assolir.

Espero que us animeu a donar-vos d’alta a qualsevol d’aquestes dues plataformes, a que us poseu al dia amb l’anglès i a unir-vos a les trobades que fem a Argelaguer per practicar.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s