Assemblea AeT juny 2013

Vam dedicar aquesta assemblea a preparar la propera travessa Argelaguer – Sant Esteve de Llémana que ens portarà a casa de la Laia i en Joan i que volem fer els dies 6 i 7 de juliol.

Per no allargar-me dir-vos que  s’ha pensat fer el recorregut en dos trams: el dissabte 6 de juliol a la tarda fins a Mieres, que es troba a mig camí i és on dormiríem, i l’endemà, diumenge 7 de juliol, fer la resta del camí fins al Mas La Fusada des de Mieres. En total són uns 36 km i 12 hores de marxa.

Lògicament, qui vulgui fer aquesta travessa pot fer-la completa o només una part; de la mateixa manera pot quedar-se a dormir a Mieres o no, o anar directament diumenge al Mas La Fusada, on dinarem plegats.

Ens trobarem doncs el dia 6 de juliol a les 17h al Casal d’Argelaguer on carregarem en uns cotxes les coses per acampar i sopar i iniciarem la marxa fins a Mieres on preveiem arribar cap les 22h. Sopar i dormir. L’endemà ben aviat ens llevarem, esmorçarem i reemprendrem la marxa fins a la Vall de Llémana on calculem arribar cap les 14h.

Altres temes que vam tractar son la possibilitat de fer una sortida per conèixer plantes i herbes del nostre entorn que possiblement farem el 12 o 13 de juliol, ja us informarem i concrtetem la primera de la serie de xerrades que volem fer sobre energia. Serà el dia 29 de juny a les 10h del matí al Casal d’Argelaguer i tractarem el tema AUTOSUFICIÈNCIA ENERGÈTICA BÀSICA i la presentarà l’Olivier.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s