Assemblea AeT juliol 2013

En la trobada d’aquest mes hem comentat les darreres activitats i publicacions i recordat que el blog es publica també en espanyol. En Miquel demana que es faci difusió de la versió en castellà i la Selene s’ofereix per fer la revisió dels texts traduïts.

S’acorda portar a discussió al grup consum AeT la possibilitat de compartir excedents alimentaris seguint l’exemple de la iniciativa alemanya foodsharing que vam explicar en un dels darrers posts.

A continuació repassem les properes activitats previstes i acordem:

* celebrar la propera assemblea aet el 17 d’agost,

* fer la segona etapa de la travessa del Camí dels Bons Homes entre Porta i Montsegur els dies 23-24-25-26 agost

* fer una excursió al Pic de l’ Infern el 7 de setembre

* intentar fer la segona xerrada del cicle dedicat a l’energia durant el mes de setembre. Per això es parlarà amb el Beat i es concretarà una data. Tema: la casa solar. S’intentarà també programar també una xerrada d’aquest cicle els mesos d’octubre, novembre i desembre.

* reempendre el taller de cervesa intentant consolidar un grup interessat estable (tardor)

S’obre un torn de paraules per veure quines activitats podem programar fins a final d’any i sorgeixen diferents idees que intentarem concretar les setmanes vinents. Així es proposa fer un taller per aprendre a reparar bicicletes, repetir el taller dedicat a l’elaboració de llets vegetals i reiniciar a partir de setembre el taller de costura.

Per últim es llança la idea de crear una llibreta que anirem passant entre els membres d’AeT per què expliquem quines iniciatives de transició a escala individual i familiar cadascun de nosaltres estem desenvolupant. Començarà la llibreta la Selene.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s