Assemblea AeT setembre 2013

aet

Una vegada mes ens hem trobat per comentar les darreres activitats i publicacions i debatre properes activitats:

* Foodsharing: cada dijous de 19h a 20h al local de la cooperativa consum hem habilitat una cistella per a qui vulgui pugui portar per compartir els seus excedents d’aliments. + informació cooperativa consum

* Blog: hem publicat quatre post nous.  Cuba, una esperançaLa experiència de Corea del NordRere la Petja dels CàtarsRepartir sous front repartir l’ocupació

Banc de llavors: Tots els que tenim hort de forma més o menys sistemàtica guardem algunes llavors dels nostres millors productes per fer planter l’any següent. Proposem compartir aquestes llavors en el banc de llavors que hem creat. Porta les teves llavors al banc de llavors d’Argelaguer. + informació Miquel T

* Excursions: vam  fer la segona etapa de la travessa del Camí dels Bons Homes entre Porta i Montsegur els dies 23-24-25-26 agost. Va ser molt intens i espectacular. Probablement l’any que be tornarem a fer aquest camí sortint de Montsegur tal com van fer els Càtars.  L’excursió prevista al Pic de l’ Infern ha quedat suspesa de moment. + informació Miquel T

* Xerrades: Està pendent concretar dates de les dues properes xerrades,  la segona xerrada del cicle dedicat a l’energia  Tema: sistemes de generar energia de forma autosuficient. S’intentarà també programar també una xerrada d’aquest cicle els mesos d’octubre, novembre i desembre. I la xerrada sobre els bancs de llavors que intentarem programar també durant les properes setmanes. + informació Joan R. i Ester J

* Taller per aprendre a arreglar bicis. Una vegada passat l’estiu es buscarà una data per fer aquest taller. + informació Montserrat M.

* Pendent si reemprenem el taller de cervesa intentant consolidar un grup interessat estable (tardor). + informació Joan R.

* Llibreta per compartir experiències i coneixements: La Selene S. està treballant en la idea de  crear una llibreta que anirem passant entre els membres d’AeT per què expliquem quines iniciatives de transició a escala individual i familiar cadascun de nosaltres estem desenvolupant. Esperem que aviat comenci a funcionar. + informacio Selene S.

*  Taller de llets vegetals a Olot: Des del Banc de temps de la Garrotxa ens ha demanat fer aquest  taller que ja vam fer a Argelaguer a Olot. Està pendent concretar data. + informació Selene S. i Isha Ll.

* Som energia. En Miquel T. s’ha fet soci d’aquesta cooperativa que comercialitza energia renovable. Cada soci pot gestionar fins a 5 contractes pel que, si esteu interessats, podeu contactar amb en Miquel T per passar-vos a Som energia.

* Horts urbans.  Afortunadament fa uns mesos hem pogut constatar un renovat interès per tenir un hort per part dels veïns d’Argelaguer i així s’han recuperat i començat a conrear (amb més o menys encert i dedicació) diferents espais que feia anys restaven erms. I això és així fins els punt que alguns veïns que voldrien tenir hort no troben qui els cedeixi un espai on cultivar-lo. Acordem instar a l’Ajuntament per que considerin aquesta necessitat i facilitin que tothom que vulgui pugui disposar d’un espai on manar el seu hort habilitat uns espais i aprovant una normativa de funcionament. + informació Miquel T

Acabem la sessió comentant alguns dels darrers post publicats. Propera assemblea 19 d’octubre a les 10h al Casal. No hi falteu!!.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s