Assemblea AeT octubre 2013

aet

Una vegada mes ens hem trobat per comentar les darreres activitats i publicacions i debatre properes activitats.

Comencem comentant la iniciativa per presentar a l’Ajuntament una sol·licitud per que consideri la possibilitat de destinar uns espais públics a horts municipals i aprovi un reglament de funcionament. Esperem recollir unes 40 signatures i presentar la instància la propera setmana.

Selene S. e ns informa que el Taller de begudes vegetals que farem conjuntament amb el Banc del temps de la Garrotxa serà el proper 30 de novembre de 10 a 12 matí a Olot. Pendent confirmar data.

Miquel T. informa també que el proper dia 26 farà el Taller d’economia domèstica a Barcelona invitat per l’ associació INVIA.

Miquel T. comenta que quatre famílies ja s´han donat d’alta amb ell a SomEnergia i informa de que  a AeT hi ha dues persones més que també son socis de SomEnergia i que qui vulgui pot contactar amb ells si vol canviar a SomEnergia (cada soci pot tramitar fins a cinc contractes).

Parlem dels altres tallers pendents i sembla que, segons explica Montserrat M., ja tenim monitor i dates pel taller de bicicletes. Properament informarem en detall.

Aquest mes d’octubre no hem fet cap sortida però si que es farà el novembre. Serà el primer dissabte 2 de novembre i anirem a Santa Magdalena del Mont. Pujarem pel Salt del Sallent i baixarem per les Olletes. Com sempre sortirem del Casal a les 8h i tornarem cap a les 14h.

La Selene S. ens sorprén amb la llibreta d’experiencies d’AeT. Una bonica llibreta que ha fet de forma artesanal i que ens anirem passant per escriure el que ens sembli en relació a la transició.

Per últim es planteja la conveniència de fer una trobada per explicar i comentar el que és el Procés constituent  promogut per Teresa Forcades i Arcadi Oliveres.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s