Assemblea AenT desembre 2013


Darrera assemblea d’aquest any.

* Hem començat fent una valoració positiva del taller de bicicletes que vam fer durant 3 dissabtes de novembre i concloent que seria d’interès fer una segona edició cap a la primavera adreçada potser als més petits.

* S’ha afegit una nova secció al blog (ARXIU) on es pot trobar una llista de totes les entrades publicades fins avui.

* Ja tenim confirmada la primera xerrada de l’any que bé que tractarà el tema de l‘estalvi energètic. El ponent serà, com ja us vam informar, en Josep Maria Ciurana i serà el dia 11 de gener a les 18h.

* Durant els mesos de novembre i desembre no s’ha organitzat cap sortida però acordem reprendre aquest sa costum amb una excursió que teníem pendent. D’Hostalets d’en Bas al Grau d’Olot. Es farà si el temps acompanya el 18 de gener.

* Per últim parlem de la demanda que vam fer el 24 d’octubre  a l’Ajuntament d’Argelaguer per  a què promogui la creació d’uns espais destinats a horts. Encara no hem rebut cap resposta pel que acordem avançar treballant en el reglament de funcionament. Enviarem a totes les persones de la nostra llista de correu – per cert ja hem arribat a 100 persones – un exemple de reglament per tal de què facin les esmenes que considerin i farem una trobada per debatre-les el 25 de gener a les 10h al Casal d’Argelaguer.

Sense cap altra tema per avui finalitzem la trobada d’avui que ha estat ben animada i plena de noves propostes.

Agenda activitats gener 2014

agenda-gener-2014

Un pensament sobre “Assemblea AenT desembre 2013

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s