Assemblea AenT Febrer 2014

Aquest dissabte hem celebrat l’assemblea mensual amb una participació superior a l’habitual fet que estava més que justificat per la importància dels temes tractats.

En primer lloc cal donar la benvinguda a l’Ester H., en Dani L. , l’Eva Ll. i Juan L. que s’incorporen de forma activa a AenT.

Hem repassat com sempre les darreres activitats: la  Trobada per a la creació d’horts comunitaris a Argelaguer, la Travessa Espinavell – Coll Pregon – La Presta i la  Presentació AenT dins la programació VII Violinada.

Hem fet un  recordatori de què el pròxim 8 de març de 10h a 13h es farà el curs de manipulador d’aliments que impartirà Javi M. i al que ja s’han inscrit 10 persones. Cas de què en dies vinents s’inscriguin més persones es programaria una segona edició abans de l’estiu. Podeu fder-ho enviant un email a argelaguerentransicio@gmail.com.

També fem un recordatori de què demà 16 de febrer hi ha un curs de poda de fruiters organitzat per Dioni B. de Can Grau de Beuda.

Seguidament llegim i consensuem el text que es presentarà abans del 21 de febrer  per demanar participar en la convocatòria que ha fet l’@AjArgelaguer per a què totes les persones interessades a accedir a un hort públic ho demanin. El document està signat per 16 persones. Aquestes persones queden convocades per la reunió següent del grup horts AenT que se celebrarà dissabte que ve 22 de febrer de 18 a 20 h al Casal i en la que seguirem treballant en el desenvolupament d’aquest projecte.

Continuem recordant que ens hem compromès de participar en la Fira d’Entitats i Moviments socials que, organitzada per Greda, se celebrarà a Olot el pròxim 29 de març de 10h a 14h . Fem un repàs dels materials que haurem de preparar (blog, tríptic, fotografies i cartell) i es crea el grup que hi anirà format per un mínim de 4 persones.

En la darrera assemblea vam acordar celebrar el 12 d’abril la FESTA DEL 2n ANIVERSARI D’AenT i la Selene S., encarregada d’organitzar l’acte exposa l’esborrany del “programa d’actes”.  Entre tots completem i ampliem aquesta primera proposta. Tots els actes estan oberts a tothom. Agafeu-vos que serà tota una festa d’aniversari.

En primer lloc s’organitzarà una Fira del Donar per promoure la Gift economy o economia del donar, augmentar el sentiment de pertinença i la gratitud entre tots els participants. Consistirà que totes les persones que vulguin podran exposar tot allò que desitgin donar o regalar. Des de llibres, conserves, joguines, coques, roba, excedents de l’hort,  eines, mobles, …  fins a temps, habilitats o coneixements. Per això s’habilitaran uns taulells on es podran exposar tot el que els participants vulgui donar o regalar i a qui interessi podrà endur-se amb el compromís de fer en algun moment, al seu torn, una donació o un regal del mateix valor o superior.

També s’organitzaran jocs i contes per la mainada, un taller de reciclatge artístic i un escenari obert on durant tot el dia es podran fer actuacions (música, cant, circ, contes, …). Per completar la jornada es farà una arrossada per a tots els participants i assistents. (Porteu cadira, postres i beguda. Cal apuntar-se abans del 5 d’abril a argelaguerentransicio@gmail.com . Preu 5,00 € adults 3,00 € infants fins 10 anys.)

Es creen diferents comissions per garantir la coordinació i organització d’aquest acte a les que us podeu afegir contactant amb la Selene S. El cartell de la festa el farà l’Ester J. i quan el tinguem farem àmplia difusió per a què aquesta festa sigui una gran festa.

Acabem un repàs de les properes activitats previstes que trobareu a l‘agenda AenT i anunciant que estem treballant per poder fer una Jornada naturalista amb l’Associació el Blauet de Salt

agendafebrer

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s