Assemblea AenT juny 2014

Argelaguer en transició
Seguim la bona costum de trobar-nos una vegada al mes per repassar les darreres activitats i seguir treballant en el nostre camí cap una societat pospetroli.

Des de la darrera assemblea hem fet la interessantíssima Conferència sobre comunitats resilients que ens va fer  Jordi Grané en una sala plena de públic, l’ Excursió a Roca Colom i Cap del Rocs i la presentació de la Guia per al descens energètic de la qual parlarem més endavant. També vàrem publicar un post dedicat al web Plants for a futur on podem trobar informació  sobre plantes comestibles i eines adequades per al seu cultiu a l’aire lliure en un clima temperat.

L’agenda per les properes setmanes és la següent:

  • dissabte 28 de juny a les 18h Conferència sobre Climatització natural  al Casal d’Argelaguer
  • dissabte 5 de juliol a les 7h30 Excursió al Balandrau, una muntanya 2.585 metres situada a la serra que separa les valls de Ribes i Camprodon
  • dissabte 12 de juliol a les 18h Conferència Perquè col·lapsen les societats, el cas de l’illa de Pasqua? al Casal d’Argelaguer
  • dissabte 19 de juliol a les 10h Assemblea AenT al Casal d’Argelaguer

Com sempre totes les activitats són gratuïtes i obertes a tothom.

El següent tema que tractem és valorar si ens atrevim amb la traducció al català de la Guia per al descens energètic i després de analitzar les possibles dificultats acordem comunicar a l’Associació Véspera de Nada la nostra decisió d’emprendre aquesta tasca. Organitzem diferents grups de treball i ens fixem com a terminis octubre per tenir la traducció feta, novembre la revisió lingüística i desembre per imprimir la primera tirada. SI  ESTÀS  INTERESSAT A COL·LABORAR  contacta amb Miquel Tort (618736025 / argelaguerentransicio@gmail.com) .

Es planteja la possibilitat de fer una travessa de 3 o 4 dies aquest estiu i considerem diferents dates i rutes, finalment però acordem posposar el tema per la propera assemblea de juliol.

Fem també un repàs a com està funcionant lhort comunitari. Estem tots realment satisfets de la tasca feta i de la participació de tothom. Acordem potenciar la cistella per compartir excedents  que tenim a la cooperativa consum i ens comprometem a portar cada setmana productes de l’hort comunitari.

Finalment, valorem la possibilitat de fer una trobada específica per tractar el tema de possibles sortides laborals davant lesdificultats actuals per trobar feina i pensant en un entorn pospetroli. Aquest trobada la farem al setembre.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s