Excursió al Balandrau

260120115573Aquest dissabte 5 de juliol ens hem atrevit amb el Balandrau 2.588 m. Sortim d’Argelaguer amb una mica de retard, el Joan R, la Lut, la Loli i qui això escriu, cap a Tregurà i agafem la pista que ens portarà fins al coll de la Gralla on deixem el cotxe.

Un dia esplèndid ens acompanya i comencem a caminar direcció  a font Lletera i el coll dels Tres pics on esmorzem.

Molts caminants i alguns ciclistes segueixen la mateixa ruta que nosaltres. Un d’ells, el Sr. Josep Agustí, pare d’en Quim Agustí autor de les conegudíssimes guies de la Garrotxa i el Ripollès editades per Llibres de Batet. Ens sorprèn el seu bon estat de forma i els seus coneixements de la muntanya,

Després de reposar una mica i recuperar les forces i l’alè  enfilem el sender que ens portarà al Balandrau. Una espesa boira cobreix el cim pocs minuts després d’arribar i decidim iniciar el descens. Arribem al cotxe cap a les dues de la tarda.

En aquesta ocasió el reportatge fotogràfic és d’en Joan R.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s