Excursió de Calella de Palafrugell a Begur

Comencem aquest curs amb una etapa més de la Travessa de la Costa Brava. Sortim de la punta del Tres Pins sota la històrica Torre de Calella (1597) i seguim el camí de ronda fins a Llafranc. Creuem tot el passeig, ple de bon matí de gom a gom, i pugem seguint les marques del GR-92 fins el far de Sant Sebastià. Una mica més endavant trobem les restes del Poblat Ibèric de Sant Sebastià de sa Guarda, del segle IV aC.

El camí s’allunya de la costa fins arribar a un trencant que ens porta fins cala Pedrosa on fem el primer bany del dia.

A través d’unes pinedes i unes roques enganxades a la costa el camí ens porta fins la badia de Tamariu. De Tamariu a Begur el camí es pot fer per l’interior o per Aiguablava. Nosaltres ens dividim en dos grups i fem els dos itineraris. El primer molt més curt permet al que l’han escollit fer una cervessa a Begur mentre esperen l’arribada de la resta.

Us deixo amb  les fotos de Joan R.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s