Assemblea AenT setembre 2014

Argelaguer en transicióCom cada tercer dissabte de mes, el passat dissabte vam fer l’assemblea mensual d’AenT.

Iniciem l’assemblea informant de  la nova distribució de les pestanyes en el blog d’Aent. Hem agrupat tots els projectes que estem desenvolupant sota el títol d’Iniciatives per tal de no sobrecarregar la barra de menú principal.

Comentem a continuació que la traducció de la Guia para o descenso enerxético està molt avançada així com que Mercè F. ja té part dels materials per iniciar la revisió final del text i Sílvia M. ja té les imatges, gràfics i tipografies per fer la maquetació del llibre.

Amb l’Asociación Véspera de Nada també hem col·laborat en la traducció al català d’un wiki sobre mesures per adaptar les nostres ciutats i viles a un món posterior al Peak Oil que aviat es farà públic i en la nova revista que sobre el mateix tema volen editar enviant dos articles.

Canviem de tema i informem  que Eli R. s’ha ofert per fer una xerrada sobre salut des del punt de vista de la medicina xina. La xerrada es farà el dia 29 de novembre a les 18h al Casal d’Argelaguer.

També es recupera d’idea de fer un debat sobre les oportunitats laborals en una societat postpetroli. S’acorda donar-lo un caràcter més informal facilitant que tothom pugui participar i opinar. S’acorda fer aquesta trobada el 18 d’octubre a la tarda. Ja us informarem amb més detall aviat.

El següent punt que tracta és el del logo AenT. Arran de la nostra col·laboració amb l’Asociación Véspera de Nada ha estat necessari dissenyar un logo d’AenT. Sembla que el tema ha despertat interès i ganes de participar en el disseny així que s’acorda que en la propera assemblea tothom que ho vulgui presenti la seva proposta de logo i l’assemblea (18 d’octubre a les 10h) decidirà el que adoptem de forma definitiva.

Seguim analitzant una proposta de Julián M. Aquest planteja fer un calendari amb les fotografies que ha anat fent de l’hort i resta d’activitats d’AenT. Es debat la proposta i es decideix tirar-ho endavant. L’Eu M. l’ajudarà amb els textos i s’imprimirà en funció de la demanda que hi hagi.

Aquest estiu no hem celebrat assemblees però sí que hem fet  sortides. Al Balandrau el mes de juliol, al  Taga (2.035 m) l’agost i una etapa de la travessa de la Costa Brava  (Calella de Palafrugell a Begur) el setembre. La propera la farem el 4 d’octubre a Sant Grau d’Entreperes pel camí dels Valencians (Alta Garrotxa).

A continuació miquel t. informa de l’oferta d”El documental del mes“, una iniciativa de la productora Parallel 40, nascuda en el marc del projecte europeu CinemaNet Europa, l’any 2004. i que ofereix una selecció diversa de documentals de qualitat. Després de debatre l’oferta considerem inassumible per Aent el cost.

El darrer tema que tractem és la possibilitat de crear una cosateca que acordem iniciar. Us informarem del funcionament en breu.

ullastretPer últim l’Eli R. ens informa que el diumenge 5 d’octubre a les 12h faran, junt amb en Jordi P., la darrera representació d’enguany a la vila ibèrica d’Ullastret. Una visita teatralitzada que no ens podem perdre.  Us animem a fer una sortida plegats per veure a l’Eli i en Jordi en els papers d’Indikjeta i Utibels. Sortirem del Casal el diumenge 5 d’octubre a les 11h del Casal.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s