Avui es publica el núm 0 de la nova revista 15/15\15.

La revista 15/15\15, una iniciativa de Manuel Casal Lodeiro i en la que AenT col·labora vol contribuir des dels pobles que formem la Península Ibèrica a buscar camins per navegar per un col·lapse que està ja en les seves primeres fases i per construir una Nova Civilització, una nova cultura humana més modesta i en pau amb els límits del planeta.

Per presentar-la s’ha publicat avui online un nº 0 en www.15-15-15.org que ens mostra com pot ser el futur 15 anys després del 2015: un 2030 en el qual només ens queda el 15% de l’energia neta del petroli (un dels primers límits planetaris amb els quals està xocant la civilització industrial-capitalista-consumista), i en el qual malgrat les dificultats una nova societat està naixent.

En aquest número 0 trobareu publicat el text Argelaguer, setembre 2029 i una de les fotos de Julián Martín com a capçalera d’aquest primer número.

El projecte requereix aconseguir un finançament inicial de 5.740,00 euros que permeti fer front a les primeres despeses pel que s’ha iniciat una campanya a Verkami per intentar recollir aquest finançament. Una vegada en marxa, la revista es mantindrà per mitjà de noves subscripcions i d’anuncis. Us animem a col·laborar.

151515verkami

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s