Assemblea AenT octubre 2014


Amb una notable assistència vam celebrar el dissabte passat l’assemblea mensual. En aquesta ocasió vam debatre els següents punts:

 • Calendari 2015 AenT que està preparant el Julián. Està bastant avançat i esperem estigui publicat a finals de novembre.
 • El wiki municipis postpetroli en el que hem participat també ja és públic i podem accedir i fer la difusió que creiem convenient. En relació a aquest tema vam acordar fer una trobada (febrer 2015) per veure quines de les propostes i mesures que apareixen en el wiki podrien començar a aplicar-se a Argelaguer.
 • Informem també de la publicació de la nova revista 15/15/15 en la que també hem participat amb un article i dues fotos del Julián M. Expliquem una mica el funcionament de la revista i el verkami que s’ha posat en marxa per assolir el finançament necessari.
 • Expliquem que la traducció de la Guia per al descens energètic està pràcticament ja està llesta. Aquesta ha estat una important iniciativa d’enguany en la qual hem participat unes 12 persones d’Aent. Cal felicitar-nos per la feina feta i començar a pensar en com farem d’edició. Mentre la Mercè F. ha començat la revisió del text i Silvia M. la maquetació.
 • S’aprova el nou logo AenT. L’Ester J. l’editarà i ens l’enviarà en diferents formats i mides.
  logoaent2
 • Repassem el funcionament de la cosateca AenT 
 • Decidim que la propera sortida anirem a “caçar” bolets i la farem el pròxim 8 de novembre pels voltants d’Argelaguer. Sortida a les 9h del Casal .
 • Recordem que aquesta tarda tenim programat un Berenar debat per parlar d’opcions laborals en una societat postpetroli
 • Finalment, es tanca la trobada d’avui, acordant reiniciar el Taller de cosir que es farà a casa la Núria F. els dimarts de 10 a 12 i els dijous de 15 a 17.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s