Assemblea AenT Gener 2015

El passat dissabte vam celebrar la primera assemblea d’enguany. En aquesta vam repassar les properes activitats programades. En primer lloc però vam agrair a la Mariona V. la seva assistència a la trobada estatal de pobles en transició celebrada el passat novembre a Barcelona i que ens hagi fet un resum que publicarem aquí aviat.

La primera activitat que farem enguany serà participar el dissabte vinent en els actes organitzats per Hora de Joglar per promoure el seu nou disc. Els actes començaran a les 9:30 amb una caminada pels voltants d’Argelaguer i seguiran amb una arrosset, jocs de cucanya, concert a càrrec de Kilombo i Vianda i, per acabar, una Jam session. El preu són 10,00 euros i cal apuntar-se a horadejoglar@gmail.com. Els actes es faran al pavelló i, cas de pluja, al Casal.

Com comença a ser ja tradició a AenT, el primer dissabte de febrer farem una sortida per rememorar un dels més coneguts camins de la retirada. Anirem d’Espinavell a Coll Pregon, un recorregut que rememora el camí emprat per molts homes i dones que al final de la Guerra Civil, a partir de febrer de 1939 (Barcelona va caure en mans nacionals a finals de gener), van fugir a França dels horrors, la repressió i les persecucions del règim franquista. Sortirem a les 9h del Casal.

Acordem celebrar el 21 de març  la segona edició de la Fira del Donar coincidint amb la celebració de 3r aniversari d’AenT. En l’assemblea de febrer concretarem els detalls.

Per últim acordem també convocar una trobada per analitzar quines propostes i iniciatives considerem haurien d’incorporar les candidatures que es presentin a Argelaguer a les pròximes eleccions municipals que s’ha de celebrar el 25 de maig. Farem aquesta trobada el dissabte 21 de febrer a les 18 h al Casal d’Argelaguer.

Per últim, repassem les activitats que caldria fer a l’hort comunitari i acordem que la setmana que ve prepararem el terreny i encarregarem un viatge de fems.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s