Assemblea AenT febrer 2015

Comencem l’assemblea revissant els darrers posts publicats i informant de que està disponible el pdf amb totes les entrades publicades durant 2014. També celebrem que hem arribat a les 25.000 visites al blog d’AenT.

Informo de la publicació del llibre del company Juan del Rio Guía del movimiento de transición, un complet manual sobre l’origen, els fonaments i les diferents experiències que existeixen actualment (inclosa Argelaguer en transició).

Respecte a la celebració del 3r aniversari d’AenT i de la II Fira del donar s’acorda organitzar-ho el 18 d’abril en lloc del 21 de març com havíem acordat en la  darrera assemblea. En parlarem en detall el mes que ve.

Montserrat M. comenta la possibilitat de visitar els hivernacles de l’Associació Dolça Revolució (Josep Pàmies) a Balaguer. Sembla interessant i durant les setmanes vinents Montserrat M. es posarà en contacte per veure les diferents possibilitats i cost del viatge. Si esteu interessats, poseu-vos en contacte amb Montserrat M o envieu un email a
argelaguerentransicio@gmail.com
.

Acordem també fer la propera sortida el 7 de marc a les Roques encantades. Aviat us informarem en detall d’aquesta sortida.

Selene S. proposa crear un grup al whatsapp per dinamitzat i facilitar el projecte compartir cotxe. S’acorda provar-ho pel que ben aviat crearem aquest grup i explicarem la forma d’utilitzar-lo.

A petició de Loli P. es valora la possibilitat de fer les assemblees en un altre horari per facilitar l’assistència però s’acorda seguir fent-les en el mateix horari.

Per acabar recordem que aquesta tarda a les 18h tenim previst trobar-nos per analitzar les mesures que, a criteri d’AenT, haurien d’incloure els programes electorals d’aquells grups i partits que es presentin a les eleccions municipals del pròxim 25 de maig a Argelaguer.

 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s