Assemblea AenT març 2015

Com fem habitualment comencem l’assemblea revisant els darrers posts publicats:

Respecte a la celebració del 3r aniversari d’AenT i de la II Fira del donar s’acorda organitzar-ho el 18 d’abril. La Selene S. farà el cartell i en finalitzar farem un dinar popular. Els participants a la Fira cal que portin taula i cadira. L’espai on es farà serà la Plaça de la Generalitat. Quan tinguem els cartells us enviarem un email amb tota la informació.

Serà una festa oberta a tothom com tot el que fem a AenT. Amb la II Fira del donar pretenem promoure l’economia del regal entre tots els argelaguencs i entre aquells que des d’altres indrets ens visitin. Bàsicament consistirà a disposar uns taulells on qui vulgui podrà portar coses per donar o regalar. Des de roba, joguines, eines, llibres, discs,…  però també temps, habilitats, abraçades, …

En Luís proposar crear un grup per treballar el tema salut i en concret la creació d’una farmaciola natural. Ens explica el projecte Farmàcia viva que coneix de la seva estada a Brasil i s’acorda fer una trobada per tractar aquest tema el pròxim 10  d’abril a les 19 h al Casal d’Argelaguer. La iniciativa preveu la creació de jardins d’herbes medicinals. La primera fase del projecte comença amb la recopilació d’informació sobre les plantes més utilitzades per la població local per als refredats, la inflamació, problemes de digestió, la circulació o la pell, a més de molts altres desequilibris de la salut. Després, en una fase posterior, un petit laboratori converteix les plantes en càpsules, xarops, ungüents i tintures que es distribueixen gratuïtament al centre de salut comunitari.

Acordem també les properes excursions que en principi seran els dies 4 d’abril, 9 de maig i 13 de juny. Us informarem en detall d’aquestes sortides quan confirmem els itineraris.

Informem que ja està en funcionament un grup al whatsapp per dinamitzat i facilitar el projecte compartir cotxe. Si us interessa formar part, contacteu amb Mariona V. o amb la Selene S.

Es planteja fer una nova xerrada i s’acorda tractar el tema del treball col·laboratiu en les organitzacions. Dates possibles finals de maig o principis de juny.

Acabem recordant que ja hem iniciat la segona temporada de l’hort amb la sembra i plantació de cebes, api i bròquil. Reprenem així l’activitat setmanal amb les trobades els diumenges la matí i recordem que tothom que vulgui pot formar part d’aquest projecte compartit.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s