3r aniversari d’AenT i 2a edició de la Fira del donar

2afiradeldonarDissabte vam celebrar el 3r aniversari d’AenT i, com ja vam fer l’any passat, vam aprofitar per organitzar la 2a edició de la Fira del donar. Va estar un dia lluït i on vam poder compartir un matí entre companys, familiars, amics i visitants.

A les 10h vam començar a muntar els taulells on membres d’AenT i visitants van poder exposar diferents objectes, roba i llibres principalment, que s’oferien com a regal per a qui interesses. Ben aviat els cuiners, dirigits en aquesta ocasió pel Joanito, van començar els preparatius d’una magnífica fideuà.

Ens agradaria completar aquesta entrada amb els vostres comentaris sobre el que va significar aquesta trobada. Us animo a escriure el que us va suggerir aquesta 2a edició de Fira del donar i la celebració d’aquest 3r aniversari d’AenT.

Hola,
Doncs, vull comentar que m’ho vaig passar molt bé i que trobo molt interessant despendre’t d’allò que ja no uses, però que a algú li pot anar bé. Sempre tenim coses per desprendre’ns, la pròxima vegada portaré tot el que aquest cop no m’ha donat temps a triar…
Com dèiem, és un pas més enllà que l’intercanvi i afavoreix a tothom. A més d’uns quants objectes, em vaig endur un petit i gustós massatge a l’espatlla que em va anar de perles!!!
És curiós com, estem tan poc acostumats a “donar”. La gent em demanava sempre si podia agafar un test d’aloe vera. Em va cridar l’atenció que no l’agafessin simplement, ja que estava la caixa sola, i jo no em sentia que fos necessària la meva presencia allà. Pensava que ningú estaria “darrere la taula”, i em pregunto si és necessari. Que podríem estar tots donant voltes per la fira, tranquil·lament.
En fi, que estic agraïda també als cuiners, i a tothom que va venir, per compartir converses, bromes, i retrobades. Per cert, tinc a casa meva “les restes del naufragi”, és a dir, 2 plats blancs amb dues forquilles blaves, i una ampolla quasi sencera d’anís!!!! Es va quedar a la plaça, si algú la troba a faltar, ho podria deixar al local, no? Si ningú reclama l’anís, podrem fer una copeta cada dimecres, he, he…
Buenu“, macos, petonsssss.
Ester J.

.

Hola transcioners

a mi també em va agradar molt tota la festa, tant de bo la pugéssim fer cada any.
I la fiduà bonissima.
Gràcies moltes a tothom
Montserrat M.
 .

 Hola,

Vam passar molt bon  dia i ens va agradar conèixer d’aprop  la vostra experiència.

Una abraçada!!!!

Elena M.

.

Va ser una festa molt bonica! Em va saber greu no tenir temps per destriar a casa alguna coseta que volia donar però espero que a la propera… Llibres, roba, massatges, fotos, poemes, somriures, bona companyonia…. i molt de carinyet i energia en la fideuà, boníssima. Una manera molt encertada de celebrar l’aniversari d’aet trobo.

A Argelaguer, petit com un puny però més viu que totes les cuques de l’estiu juntes, hi passen coses de les bones!
Una abraçada a tots i gràcies per la festa!
Mireia R.
Fotos Julián Martín.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s