Assemblea AenT novembre 2015

En l’assemblea d’aquest mes celebrada el dia 22 de novembre es comenten diferents temes i es van prendre els següents acords:

  1. Celebrar el dia 8 de desembre la segona edició de la Fireta de Nadal d’AenT, una iniciativa per promoure  l’economia del nostre entorn més proper on tothom que vulgui podrà posar parada d’artesania, objectes de segona mà, … el que sigui! per vendre a preus justos.  Un espai on poder “solucionar” Tions i Reis  de manera racional, sostenible i diferent. En breu us passarem informació detallada i el cartell per que pogueu fer-ne difusió.
  2. Ester J. s’ofereix per realitzar un Taller per adults de dibuix-aquarel·la un dia a la setmana a qui estigui interessat en desenvolupar aquesta habilitat. No importa el nivell i els materials els portarà cada participant.
    Qui estigui interessat pot assistir a la reunió que es farà el proper 28 de novembre a les 10h al Casal d’Argelaguer i/o contactar amb l’Ester. En aquesta reunió es concretaran els detalls d’aquesta nova iniciativa.
  3. Eli R. ens explica el projecte aprovat recentment pel Ple de l’Ajuntament d’Argelaguer per crear una base de voluntaris al poble. + informació web Ajuntament d’Argelaguer (pdf)
  4. Aprovem adherir-nos al manifest d’EcologistasenAcción titolat Davant els atemptats de París en el que es repudia i mostra la més enèrgica repulsa per la massacre indiscriminada ocorreguda a París i se solidaritza amb les víctimes i les seves famílies i s’expressa la necessitat de sortir de l’espiral de destrucció humana i ambiental reorganitzant profundament el nostre sistema social, econòmic i energètic.
  5. Acordem no programar cap excursió durant el mes de desembre.

La propera assemblea serà el dia 19 de desembre a les 10h al Casal d’Argelaguer.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s