Assemblea AenT maig 2016

logoaent2016Dissabte 21 vam fer l’assemblea corresponent al mes de maig d’enguany. Els temes tractats i els acords presos foren els següents.

Farmàcia viva

Molt actius. Ahir reunió amb lOriol. El Saüc ja brota. Falta posar plantes al triangle de l’església. S’han fet vàries trobades amb l’Angelina. Demà es tornarà a plantar a l’hort comunitari. Pendent’ etiquetar les plantes dels diferents espais i de l’hort.

Alguns membres del grup han assistit a diferents tallers de les àvies remeieres: mel, saüc i artemisa. S’enviarà a la llista correu aent i es penjaran al blog un resum d’aquestes trobades. Es planteja de crear un apartat al blog dedicat a farmàcia viva.

Va venir en Joan Aragay a conèixer l’hort comunitari per fer el laberint sagrat. Serà un laberint de creixement personal i de moment cal recollir moltes pedres, perquè serà en base amb què es dissenyarà. També es va acordar anar-lo a visitar perquè ell ja té un laberint construit.

Guia per al descens energètic

Només es publicará en format pdf. Falta l’índex. En Miquel ha fet una presentació com a AenT. L’Oriol es va comprometre a fer una presentació per part de l’ajuntament que reclamarem.

Em mirat alguna plataforma online per imprimir-la sota demanda, si en fem 100 té un cost d’11€ exemplar.

 Xerrada sobre alimentació

Isha Ll. farà una xerrada sobre Alimentació viva. La idea és l’alimentació que ens pertoca com a mamífers que són. Es farà el 10 de juliol a les 7 de la tarda al Casal.

Curs societats postpetroli

Està aturat fins perquè la UAB escollien nou rector i falta que constitueixin el nou equip.

Projecte Pilot “Municipis en transició” de a Red de Transición España

Hem estat escollits com a municipi pilot entre 8, només n’han triat tres.  Ara hem de rebre una documentació i abans de l’estiu vindran a fer entrevistes amb AenT i l’ajuntament per recollir dades. A partir d’aquí es prepara un pla d’actuació conjuntament  que l’Ajuntament ha d’aprovar cap a finals d’any.

La mateixa Red de Transición organitza el curs  Cómo iniciar la Transición. el dies 11 i 12 de juny a València. que La Núria proposa de que entre tots recollim diners (200,00 euros aproximadament ) per a cobrir la despesa d’una persona que vulgui anar a València al curs, Es farà un col·lecta per subvencionar una persona. Es posarà una guardiola a la cooperativa de consum.

Invitació de Limnos (Banyoles)

Es recorda que el 18 de juny hem estat invitats per Limnos per fer una xerrada-debat  dins els cicle d’activitats Consum responsable 2016 sobre les iniciatives pobles en transició i  AenT. A les 7 del vespre al Museu Darder.

Excursions

11 de juny, sortida a les 9h al Casal. Anirem  a Les Estunes (banyoles)

Propera assemblea: 18 de juny, a les 5 de la tarda, ja que hi ha la xerrada al Museu Darder a les 7 de la tarda.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s