Altres

 • ASSEMBLEA
  Cada tercer dissabte de mes tenim una trobada oberta per revisar la feina feta i programar noves activitats. Es fan en el Casal d’Argelaguer de 10 h a 12 h del matí.
 • COOPERATIVA CONSUM
  Un grup de persones  ens trobem cada dimecres per repartir-nos la compra que hem fet conjuntament i directament a productors ecològics. Comprem  productes com fruita, verdura, lactis, carn, llegums, fruita seca, vi, etc. La filosofia és promoure la compra de productes ecològics i alhora afavorir el consum de productes locals, és a dir, produïts a pocs quilòmetres. Alguns productes els comprem conjuntament amb altres cooperatives de consum de la comarca.
 • TRADUCCIÓ GUIA PARA O DESCENSO ENERXÉTICO
  Arran de la publicació de la Guia para el descenso enerxético, ens vam oferir a l’Asociación Véspera de Nada editora del llibre fer la traducció i edició al català d’aquest manual. Després d’una llarga i laboriosa revisió del text traduit, en aquests moments (abril 2016) tenim ja el text maquetat i pendent d’una darrera revisió.
 • EXCURSIONS
  Mensualment, cada primer dissabte de mes, programem una excursió per conèixer l’entorn proper normalment per la Garrotxa o el Ripollès. Excepcionalment fem sortides de més d’un dia de durada o a altres indrets com la Costa Brava.
 • CINE FÒRUM
  Aprofundir en els temes relacionats amb la transició és l’objectiu d’aquesta iniciativa, per això de tant en tant programem la projecció d’un documental o pel·lícula sobre un tema afí.
 • COTXE COMPARTIT
 • Reduir l’ús del cotxe privat és l’objectiu d’aquesta iniciativa que promou l’ús compartit del cotxe per viatges habituals.
 • BOTIGA LLIURE
  La idea consisteix què portis una cosa que ja no et serveix al local i agafis una altra (amb una certa dignitat i bon gust!). Les coses es poden quedar p.e. 2 mesos al local. Cadascú és responsable de gestionar-ho i tornar-ho a portar a casa després de 2 mesos si ningú no ha canviat, per tal  que el local no es converteixi en un magatzem. Si tens una cosa grossa, un moble, una tele p.e., penja una targeta on hi ha de constar què és i el nom i telèfon del qui ho deixa. En principi iniciarem aquest projecte els dijous – dia del grup consum – al local i començaríem només per als membres de AenT. La idea és que quan estigués ja bregat entre  nosaltres i funcionés bé i rodat, mirar d’extrapolar-ho a la resta de la comunitat. Amb una mica de proactivitat, ganes i responsabilitat pot sortir molt bé i ser una cosa molt bonica i transformadora i que modifiqui els nostres hàbits. Segur que cadascú de nosaltres té alguna cosa que a un altre li agradi o necessita

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s